VECKANS
LUNCHMENY V. 20

- MÅNDAG 

Stuvade makaroner med stekt falukorv 

Panerad fisk med potatismos och kaprisremoulad 

 

- TISDAG 

Coq au vin med potatis- och persiljepuré 

Kebabwok med färska grönsaker och ris serveras med srirachacrème 

 

- ONSDAG 

Viltfärsbiffar, rostad potatis med enbärspesto och timjanskysås 

Tortellini med spenat- och ricotta serveras med skinksås med västerbottenost 

 

- TORSDAG 

Pankopanerad kycklingfilé med ugnsbakad potatis serveras med pestomajonnäs 

Citronbakad fisk med Sandefjord och dillslungad potatis 

 

- FREDAG 

Örtmarinerad fläskkotlett med potatis- och fänkålsgratäng serveras med bearnaisesås 

Paella med saffran, kyckling, chorizo med aioli 

Fredagskaka: Kokkoskladdkaka


— Dagens Vegetariska

Fråga personalen


Lunchbuffé: 125:-

Inkl bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka.

Serveras alltid 11.00-14.00