VECKANS
LUNCHMENY V. 4

— MÅNDAG

Korvstroganoff med ris

Tortellini fylld med ricotta och spenat serveras med lax och ädelostsås


— TISDAG

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk serveras med jasminris

Panerad fisk med kokt potatis och citron- och kaprisremoulad


— ONSDAG

Italiensk färsbiff i tomatsås serveras med pasta

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor


— TORSDAG

Fläskschnitzel serveras med rostad potatis, rödvinssky och persiljesmör

Kycklingpasta med rostad vitlök, grönsaker och hårdost


— FREDAG

Nattbakad fläskkarré med BBQ-glaze serveras med rostade rotsaker

Ungsbakad sejfilé serveras med hummersås och potatisåuré

— Veckans Vegetariska

Fråga personalen


Lunchbuffé: 125:-

Inkl bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka.

Serveras alltid 11.00-14.00