VECKANS
LUNCHMENY V. 25

MÅNDAG 

Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor 

Fiskgratäng med lax, torsk och räkor serveras med kokt potatis 

 

TISDAG 

Pasta Alfredo 

Kebabwok med färska grönsaker och ris serveras med gräslökscrème fraiche 

 

ONSDAG 

Grekiska biffar med fetaost och oliver med råstekt potatis 

Ugnsbakad kycklingfilé i kokos- och tandoorisås med korianderris 

 

TORSDAG 

Isterband med dillstuvad potatis 

Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinsskysås och ramslökssmör 

 

FREDAG 

STÄNGT 


— Dagens Vegetariska

Fråga personalen




— Dagens Vegetariska

Fråga personalen


Lunchbuffé: 125:-

Inkl bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka.

Serveras alltid 11.00-14.00