- MÅNDAG
Stuvade makaroner med stekt falukorv
Panerad fisk med potatismos och kaprisremoulad
- TISDAG
Coq au vin med potatis- och persiljepuré
Kebabwok med färska grönsaker och ris serveras med srirachacrème
- ONSDAG
Viltfärsbiffar, rostad potatis med enbärspesto och timjanskysås
Tortellini med spenat- och ricotta serveras med skinksås med västerbottenost
- TORSDAG
Pankopanerad kycklingfilé med ugnsbakad potatis serveras med pestomajonnäs
Citronbakad fisk med Sandefjord och dillslungad potatis
- FREDAG
Örtmarinerad fläskkotlett med potatis- och fänkålsgratäng serveras med bearnaisesås
Paella med saffran, kyckling, chorizo med aioli
Fredagskaka: Kokkoskladdkaka
— Dagens Vegetariska
Fråga personalen
Lunchbuffé: 125:-
Inkl bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka.
Serveras alltid 11.00-14.00